Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

May 13, 2012

Bunga Kristal - Tangkai Hati Siti

"Tangkai hati Siti" 
sourvenir mewah seperti ni buat tetamu...
pasti akan memahatkan suatu kenangan yang indah di hari bahagia

Simple dan mewah..
Pasti tetamu akan pulang dengan senyuman di bibir 
tatkala mendapat buah tangan seperti ini

Jangan tunggu lagi...
Sementara stok masih hangat di pasaran...

Sebarang tempahan sila emailkan kepada kami =)


 



May 10, 2012

KAMI MASIH DI SINI ;0)

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ???

Minggu lepas HC ada terima satu email bertanyakan status blog HIKAYAT CINTA ni...

"Akak..blog akak tu dah tak aktif ke? Ika (bukan nama sebenar =) ) takleh nak access laa...Risau takut dah takleh contact akak"

Hehehehe...tersenyum sorang plak Lisa bile baca email tu...
Alhamdulillah...
rupenye ramai gak peminat dan pengikut HC di luar sana...

Adik2...
kakak2...
aunties...
dato/datin...sekalian...
Jangan risau...HC tak kemana pun...mungkin korang tersalah taip address kot..
Selagi industri masih memerlukan khidmat kami di HC...
selagi tu kami akan cuba bertahan =) Doakan kami ye..
Mungkin laa....kami nampak tak aktif sebab tak post entry baru kan??

Sebenarnya banyak post baru yang akan dipost dalam masa terdekat..
kot kot korang plak nak termuntah dek duk baca entry HC jer..
Jangan pernah bosan dengan kami k =)

So....nantikan post terbaru dalam masa terdekat..
Masa untuk mengedit jap...

Tunggguuuuuu tau...
Cau cin cau...
;-)
Related Posts with Thumbnails