Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

February 19, 2012

Hantaran : Glass Tray up for Grabs !!

Cepat...cepat...cepatttttttttttttttttt!!
Haaaa...nak tau aper??
Mungkin berita menarik kot tuk para2 b2b kat luar tuuuuuuuuuuuu...
Korang still searching dulang eksklusif ke tu???
Rase nak beli....tapi mesti lepas kawin nak guna buat aper plak kan...tul tak??
Ape kate...korang tgk kat sini...
Agak2 tersentuh jiwa tak tgk dulang kaca ni???


Ape lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Boleh sewa kat HC
Tapi sendiri mau tau laa......
kalau pecah..sendiri tanggung tauuuuu....

So jangan duk tgk jer kat depan komputer tu...
Antarlah email kat kami di
elisa@hikayatcinta.com

Siapa cepat...dia dapat...
Cau cin cau...



February 14, 2012

Kad Jemputan: Baby Cradle for Cukur Jambul

Hahahaha....
Ni dah keluar dari topik dah ni...
Tibe2 lak HC ni buat majlis cukur jambul...
Haaaaaaaaaa....
Kitorang ni buat ape yang mampu...
Kalau kad ni pun ade permintaan...ape salahnyer kan??

Ceritanye...
Eija ni duk survey2 doorgift tuk majlis cukur jambul 1st baby diorang..
So survey laa kat blog HC...
Tapi niat nak cari doorgift tu bertukar lak kepada nak suh HC wat  
"kad jemputan"

Ape lagi...
Kitorang ngapp jer laaa peluang yang ade...hehehe
Tapi ni 1st attempt kitorang wat handmade kad tau... 
nak patah tangan menggunting card board tu...
tapi hasilnye berbaloi bile Eija suke sangat kad tu...
Terima kasih Eija kerana percayakan hasil seni kitorang ni..

So kepada sesiapa yang mahukan handmade card macam Eija ni...
bolehlah email kepada kami di 
hikayat.cinta@yahoo.com

Nanti kite boleh discuss lagi design nyer...

Jom layanzzzzzz


February 10, 2012

Hantaran : Bingkisan Kasih Buat Kekanda =)

Majlis Pertunangan antara Tengku Fadhilla dengan pasangannya ni cukup unik...
Mane taknyer... 
Rombongan lelaki datang beribu2 batu jauhnye dari kota BANGKOK, Thailand untuk 
menyatukan ikatan suci antara dua hati ni...
Perbincangan di antara dua keluarga ini memerlukan medium perantaraan...translator..
 Agak-agak HC lah kan...
kalaulah translator tu salah tafsir hajat yang nak disampaikan...
bukannyer kite tau pun kan??? ha ha ha ha ha... 
Yang part paling klakar kan...bile berbalas pantun...
Hmm camne agaknye nak translate dalam bahasa thai pantun tu??
Hahaahha....tercengang translator tu...

Tapi Alhamdulillah....semuanya berjalan lancar..
Masing2 mencapai kata sepakat dengan hati terbuka..

HC berbesar hati sebab diberi peluang untuk menjadi wedding planner kepada majlis ni...

InsyaAllah...untuk majlis persandingan mereka nanti....
TUNGGUUUUUUUUUUUU

Sebelum tu...
Kite layan lu hantaran dari pihak perempuan









February 7, 2012

The Wedding Project - M.I.N.I P.E.L.A.M.I.N

Percubaan pertama HIKAYAT CINTA

"MINI PELAMIN"

Untuk tahun 2012 ni...
seperti yang dijanjikan HC kini mula melebarkan sayap dalam industri perkahwinan ni...
Alhamdulillah....rezeki tahun baru...

Kepada b2b di luar sana...
dan 
dearest follower

dapatkan servis dari Hikayat Cinta untuk :
Wedding Planner
Pelamin Tunang / Akad Nikah
Hantaran & Deco
Sourvenir & Doorgift
Kek Kechek (Cupcake & Kek Hantaran)



Hantaran: Pink + White Rose








Jam Tangan














Beg Tangan







Buah-buahan






Kek Kechek









Perfume
Related Posts with Thumbnails