Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

February 14, 2012

Kad Jemputan: Baby Cradle for Cukur Jambul

Hahahaha....
Ni dah keluar dari topik dah ni...
Tibe2 lak HC ni buat majlis cukur jambul...
Haaaaaaaaaa....
Kitorang ni buat ape yang mampu...
Kalau kad ni pun ade permintaan...ape salahnyer kan??

Ceritanye...
Eija ni duk survey2 doorgift tuk majlis cukur jambul 1st baby diorang..
So survey laa kat blog HC...
Tapi niat nak cari doorgift tu bertukar lak kepada nak suh HC wat  
"kad jemputan"

Ape lagi...
Kitorang ngapp jer laaa peluang yang ade...hehehe
Tapi ni 1st attempt kitorang wat handmade kad tau... 
nak patah tangan menggunting card board tu...
tapi hasilnye berbaloi bile Eija suke sangat kad tu...
Terima kasih Eija kerana percayakan hasil seni kitorang ni..

So kepada sesiapa yang mahukan handmade card macam Eija ni...
bolehlah email kepada kami di 
hikayat.cinta@yahoo.com

Nanti kite boleh discuss lagi design nyer...

Jom layanzzzzzz


3 comments :

  1. Email price
    fazlina1011@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Boleh email price utk majlis 7 sept 2013. 2 baby dlm satu card. Gurl +boy.
    Lirycent@gmail.com

    tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails