Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

November 23, 2011

Hantaran : Mohd Nafidz & Kartina

Aduhhh...
sssssssssss....sssssss...sssssssss....sakitnyer
"Camni takyah amik darah kat farmasi laa...
Dah cukup ni nak wat test diabetes" =) hehehehe...

Haaaaaaaa....
Tu laaa penangan gara2 nak menjahit bantal2 chomel ni...
Kali ni HC ade deco baru lak...
Ye laa...skali-skala takdo koje kan...cube lah benda baru...
Tapi...kena bagi kredit cket kat adik Lisa ni...
Sis Emi sebab tolong jahitkan gak
 (kena ampu cket baru lain kali boleh tolong lg...hehehehe)

Hantaran kali ni kan...bukan b2b tu sdiri yang datang kepada HC... 
sib baik laa ade kakak ipar yang prihatin dan sporting.. 
(Best gak dapat kakak ipar camtu..hehehe..)
anyway Kak Zakiah....terima kasih sebab mempercayai HC

Untuk pasangan pengantin Nafidz & Kartina..
Selamat Pengantin Baru..








November 15, 2011

Bantal Hantaran : Lovely Fluffy Pink

Antara post paling popular kat blog HC ni kan....
ada satu entry yang Lisa post pasal D.I.Y Bantal Hantaran ...
Skarang ni dah jadi trend plak b2b ni cari bantal hantaran untuk dijadikan alas...
So...kepada b2b yang nak kawin tu... startlah dari skarang D.I.Y bantal hantaran korang.
Tapi...
Kalau korang rase2 malas jer nak wat sdiri...
Ape tunggu lagi...tempahlah nga HC ^_^
Senang kan....
Yang pasti bantal korang nanti terjamin siap... =)

Ni sample terbaru yang HC siapkan...
Jauh tu tempahan ni datang...dari Kuantan tu..
Terima kasih Adha 






Bunga Kristal : Purple Crystal Flower

pfuhHHh...pfuhhh.....pfuuUUuuuuuUUuhhhh..
Haaaaakkkkkcem...
uhuk...uhuk...uhuk...

Lamenyer tak update blog ni....
debu dah tebal 2 inci dah tu...
malam ni jawaabnyer kene attack kat sang sinus plak lerr  ^_^

Tapi takpe...b2b dan teman2 semua jangan lari tau...
HC cume menyepi kejap jer kot...Al-maklumlah tangan ade 2 jer..
mane nak nyempat hapdet blog lagi...nak memulas kristal lagi...
Saper ade berani nak jadik assistant kat HC ni???
Haaa.....
larikkkk semua... takut penat lah tuu...
Takpe...tu dah jadi keje Lisa kan tuk nak memeriahkan korang punyer majlis..
biarlah jari-jemari ni hancus pun... *_*

Hmmm...tahun 2011 ni kan...tema warna kebanyakannye warna PURPLE kan??
naper agaknyer PURPLE jadi pilihan?? hmmm...
sampaikan lisa ni dah jadi blind color dah...asyik duk wat bunga kristal warna purple jerk...
hahahhaa....tapi takpelaa...korang suker kan..

Entry kali ni....pasal bunga kristal lagik...
Kisah sebatang bunga pahar kristal
masih lagi berwarna purple..
Kalau sekali imbas nak same jer ngan design yang pernah Lisa buat sblum ni...
Lisa tukar sikit jer cara susun riben...=)

Nanti korang layan sdiri laa ek...
Layanzzzzzzzzz






Tempahan oleh Cik Arnie Ruxana sebanyak 50 pcs...
Thanks Arnie =)

Related Posts with Thumbnails