Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

August 18, 2011

Hikayat Cinta dalam Media

Alhamdulillah...Alhamdulillah...
Sekali lagi Hikayat Cinta menghiasi segmen gubahan hantaran dalam 
Majalah Pesona Pengantin =)

Semalam terkejut gak Lisa biler adik ipar antar msg dah kul 1 pagi...kot2 ader emergency ke haper....sib baik tak tdo lagi duk layan cerita Indon kat Indo Pek di Astro ...hehehehe... 
skali...bile dah bukak msg...waaa...cam nak melompat kat atas katil tu...

Koleksi Hikayat Cinta masuk Pesona Pengantin lagi....terus segar dah tak jadi nak tdo...hehehehe...tapi paksa gak tdo sebab nak bangun sahur... so malam tu tdo...esoknyer...pagi2 lagi encik suami gi dapatkan majalah tu.....
aper lagi....senyum sampai ke telingaaaa ah jawabnyer...

Aper2 pun...Alhamdulillah...
Lisa nak ucapkan banyak2 terima kasih kat korang2 semua yang banyak bagi sokongan pada 
Hikayat Cinta ni....
Hikayat Cinta ni baru nak bertatih...
moga2 dengan sokongan korang semua...
InsyaAllah...
Hikayat Cinta bakal mewarnai industri perkahwinan suatu ari nanti...
Amin


August 12, 2011

Doorgift : A Gift for IFTAR

Salam Ramadhan semua...
Pejam celik pejam celik....dah dekat 2 minggu dah umat Islam berpuasa kan...
Tapi...HC rasa tak terlambat lagi kot kalau nak bagi sedekah...nak wat amal jariah kan...kan...
Haaa......satu cara lagi untuk beramal tu...korang boleh ah tempah hamper kurma ni  tuk diberikan hadiah....
Mesti suke si penerima tu kan....berlipat2 gandalah kita yang si pemberi ni...berkat doa hasil niat baik kita tu...

So...HC ada laa projek hamper kurma di bulan Ramadhan ni.... 
Tempahan sebanyak 200 unit ni dibuat oleh sebuah syarikat untuk diberikan kepada customer2....
Alhamdulillah....

Kalau ada sebarang tempahan, bolehlah email ke hikayat.cinta@yahoo.com
Selamat beramal semua........ ^_^








August 10, 2011

Bunga Kristal : Cintaku Dalam Sangkar Hatimu

Entry kali ni HC sekali lagi menampilkan koleksi bunga pahar kristal......
Memang untuk tahun ni....color of the year.....PURPLE....
Kalo korang perasan lah kan.....kebanyakan tema warna koleksi HC ni semuanye purple...
tapi nak wat camne kan....pilihan korang gak....

Kali ni still lagi HC gunakan elemen kristal....
cume customer HC kali ni....Kak Faz ni nak lain dari yang lain...
Kak Faz ni sebenarnya tempahkan untuk perkahwinan adiknye....
bertuah badan si adik tu...dapat kristal lagi....
So HC customkan sangkar buat Kak Faz...ok tak...ok tak??
Kalau ikutkan...lagi leceh ah kerja HC...tapi semua tu tak penting...
Angan-angan korang akan HC tunaikan =)
Waaa....gituuuuuu

Oklaaa....citer banyak2 pun penat gak...jom kite layan hasilnyer  ^_^

Sebelum proses percantuman =)
Mewah
 







Tempahan dari Kak Faz, Kelana Jaya sebanyak 100 batang
TQ Kak Faz

August 9, 2011

Kek Kechek : Mini Kek Kechek

Yum yum yummmmyyyyyy....
Sekali ngapp jer ni...
Introducing
....
....
....
....
....
"Mini Kek Kechek"
Sekali tgk cute jer kan...
Memang sesuai sangat laaa kalau nak dijadikan door gift untuk wedding...
Ye laaa....saiz cupcake ni dah laa kecik...so takdelah membazir kan....
Nak dijadikan hantaran pun boleh gak...
So...untuk tempahan bolehlah try Mini Kek Kechek ni....

Layanzzzzzz





Related Posts with Thumbnails