Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

July 22, 2011

Hantaran : Galeria Puncak Kasih

Hye semuaa.... ^_^
HC mintak maaf sesangat sebab dah lamer tak update post...
mesti korang tertunggu koleksi terbaru kan...kan..kan... ( hmmm ader ker yang tunggu?? )
Aahhh...tak kesah laa... =)

Ok...kali ni HC nak berceloteh mengenai tempahan ni...
Tempahan kali ni ditempah oleh Datin Puteh dari TTDI.... 
Datin sendiri yang nak namakan koleksi ni sebagai Galeria PUNCAK KASIH....
agaknyer datin ni peminat setia Dato' Siti Nurhaliza kot...
hehehe

Tempahan hantaran ni untuk majlis pertunangan anak terunanya, Si Amir Hafiz....
dan bakal tunangannye Shazani Salleh...si gadis manis dari Pulau Pinang...
Memandangkan perjalanan nak ke Penang tu jauh...
so HC tak suggestlaa wat bunga fresh..
tak pasal2 plak spoil majlis sebab hantaran dah layu kan...=)
So....HC bagilah options artificial flowers....
tapi bukan sebarangan artificial tau...
sekali lagi HC menggunakan FRESH TOUCH FLOWERS 
dari SSF Creative Lifestyle Hub

Haaaa......
Tak sabar nak tgk hasilnyer...????
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..




Cuppies dari "Kek Kechek"








Enjoy d Pics ^_^

Untuk sebarang tempahan, bolehlah email kat hikayat.cinta@yahoo.com 
Tadaaaaaaaa

July 9, 2011

Al-Fatihah buat arwah datuk

Salam semua ...

Sorry sangat sebab dah lame tak update post ....
HC nak mohon maaf kat semua yang ade antar email tu....
Buat mase  ni HC tak sempat lagi nak reply semua email2 tu k....nanti HC reply tau...

Minggu lepas HC kehilangan arwah datuk tercinta....so tu yang duk kalut sikit tu...sebelum menghembuskan nafas yang terakhir...beliau dah seminggu terlantar kat hospital...so bergilir2 ah duk menunggu...=)
HC nak mintalah korang tolong sedekahkan Al-Fatihah buat roh datuk...
Moga2 roh tok ayoh ditempatkan bersama2 dengan orang2 yang beriman.... 
Amin
Related Posts with Thumbnails