Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

March 11, 2011

Kek Kechek : Doorgift for Cukur Jambul

"Kek kechek" untuk si kechek baru lahir

Lil' cuppies for new born baby :)

March 3, 2011

Bunga Dulang + Kristal

      Bunga dulang diselit dengan hiasan kristal menampakkan                                                     ciri2 mewah di dalam gubahan hantaran :)







March 1, 2011

Hantaran : Sham - Sesuci Hatiku

Pasangan Sham & Suzy ni sempoi sangat :p ...Si 'bakal suami' ni serah bulat2 penyediaan gubahan hantaran ni kpd 'si bakal isteri' dek kerna gurauan 'bakal mertua'...."hang punyer hantaran tunang tak cantiklaaa...nanti kawin biar Gee yang buat laaa ek"   ^_^

So....Alhamdulillah....dapatlah tugasan tu kat HC....rejeki...rejeki..:)  Kali ni Kak Gee request hantaran untuk suami serba putih......katenyer nak nampak suciiiiiii gtu =)

HC pun mulalaa misi mencari bunga...tapi sedihhhhh...sebab bunga dah tak banyak pilihan....Bunga Ros tu dah takleh nak mimpilaa dapat...so sowii Kak Gee...HC cuba gak combine2 bunga yang ader...sebabnyer tarikh majlis diorang ni PeAk SeAsON
*tips HC: cuba elakkan memilih tarikh majlis semasa musim perayaan terutama VALENTINE's DAY *

Inilah hasil HC buat Abg Sham   ; p)
Warna bunga tu off white sebenarnye...sori nampak yellowish cket sebab lighting
*Photographer ni kena improve skill lagi ni....;) *

Sireh Junjung Tinggi
Jam tangan
Sejadah buat suami
Terjemahan Al-Quran buat panduan membina masjid bersama
Buah-buahan
Suami segak bergaya ke pejabat dengan sepasang kemeja
Kasut
 

Salam,
Related Posts with Thumbnails