Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

October 19, 2011

Kek Kechek : Mini Peachy Love Butterly

Once again....
....
....
....
*rolling drum*
mini kek kechek in d house

Hehehe... 
skarang ni duk jadi trend wat cupcake nga coklat untuk hantaran kan....
Haaa....
Tapi HC nak test market lain lak...
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Jadilah...
Mini Kek Kechek....
padahal same jer....
cuma saiznye jer yang Xtra Small...
so...takdelah besar sangat nak makan kek tu...sekali ngapp jer...
dah hilang =)

Kali ni dapat order jauh tu....dari Seremban...Tq Zim dan BFnyer yang bakal bertunang ari tu...sekarang ni dah bertunang laa kan?? heheh...congrats...
So...diorang mintak satu design butterfly...n satu lagi design love...
simple but yet sweeeettt....=)

Ni laa hasilnyerr.....
Memang sweet untuk wat hantaran tunang ke...kawin pun boleh gak...
bgtau jer HC...nanti boleh tempah k...



October 12, 2011

Hantaran : Merisik Juan Hamshi

Merisik....
Langkah pertama dalam adat sebuah perkahwinan...
Matlamatnya adalah satu...
Untuk bertanya khabar samada "bunga" di dalam taman masih belum dipetik orang... =)

Alhamdulillah...HC diberi peluang untuk membuat hantaran merisik  si "bunga AreJuena" yang bakal dipetik oleh si teruna Juan Hamshi nanti =)
Sebanyak 3 dulang hantaran yang akan dibawa iaitu sebentuk cincin belah rotan, 
sehelai persalinan lace dan manisan....

Selamat merisik HC ucapkan....
semoga semuanya berjalan dengan lancar....
Amin




October 8, 2011

Bunga Kristal : Premium VIP - Senduk Kristal

Nak bagi aper ek kat tetamu VIP ni ye?? Dah kehabisan idea dah.... hmmm bunga telur dah  macam2 jenis bunga telur dah bagi kan...??
Hmmmm.....ape kate kalo bg benda yang orang tak pernah bagi...tapi ape ye???
........
.......
......
.....
....
...
..
.
 Haaaaa...... SENDUK ...
Alaa....tapi kalau bagi senduk gitu aje macam nampak biase plak....
Kite tambahkan aksesori sikit nak??
tapi nak tambah aper ek??
Takkan nak letak telur lak kat dalam senduk ni.....
??????????
Yeayyyyyy KRISTAL
  
So... 

SENDUK + KRISTAL
=






Senduk kristal ni ditempah oleh Aunty Lily sebanyak 12 set untuk diberikan kepada pihak rombongan pengantin yang merenjis pada malam persandingan anaknya...
Terima kasih Aunty Lily....

(kalau lah Lisa dapat senduk ni mase merenjis....memang senyum sampai ke telinga jer malam tu ^_^)

October 7, 2011

Hantaran : Klasik Inggeris Buat Nurul

As-Salam semua....
Mesti korang semua tertunggu-tunggu post terbaru dari HC kan...kan...
HC mohon maaf sangat sebab tak sempat nak update entry...cheh...konon busy sesangat lah tu kan?? ^_^

Oklah...entry kali ni bertajuk KLASIK INGGERIS... 
Hehehe.... Bersesuaian nga tajuknya gak....
mestilah kandungannya pun bertemakan Klasik + Inggeris ...
Kali ni HC nak memperkenalkan koleksi terbaru dari HC...
Dulang hantaran "klasik"... Dulang ni boleh disewa ok... 
So...jangan tunggu lagi...booking laa dari sekarang...

Eh...eh....menyimpang ke lain plak...
Nak citer pasal hantaran ni...
Tempahan ni dari seorang auntie yang cukup sporting....AUNTIE LILY SOFIA =)
Mula2 nak terima tempahan tu agak gerun gak memandangkan auntie lily ni fussy gak orangnye...
tapi....Alhamdulillah...bile dia tengok jer hantaran ni...dia tersenyum jer....=)
Auntie Lily ni memang best laa...
So misi dikira berjaya laa tu...
Ape lagi....
Jom lah layanzzzz gambar
....
....
....
....
....
....





Related Posts with Thumbnails