Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

August 10, 2011

Bunga Kristal : Cintaku Dalam Sangkar Hatimu

Entry kali ni HC sekali lagi menampilkan koleksi bunga pahar kristal......
Memang untuk tahun ni....color of the year.....PURPLE....
Kalo korang perasan lah kan.....kebanyakan tema warna koleksi HC ni semuanye purple...
tapi nak wat camne kan....pilihan korang gak....

Kali ni still lagi HC gunakan elemen kristal....
cume customer HC kali ni....Kak Faz ni nak lain dari yang lain...
Kak Faz ni sebenarnya tempahkan untuk perkahwinan adiknye....
bertuah badan si adik tu...dapat kristal lagi....
So HC customkan sangkar buat Kak Faz...ok tak...ok tak??
Kalau ikutkan...lagi leceh ah kerja HC...tapi semua tu tak penting...
Angan-angan korang akan HC tunaikan =)
Waaa....gituuuuuu

Oklaaa....citer banyak2 pun penat gak...jom kite layan hasilnyer  ^_^

Sebelum proses percantuman =)
Mewah
 







Tempahan dari Kak Faz, Kelana Jaya sebanyak 100 batang
TQ Kak Faz

12 comments :

  1. salam,bole pm price ni???
    kusharnina@gmail.com

    ReplyDelete
  2. salam kak! can you email me the price for 100pcs? izyan_smsh@yahoo

    ReplyDelete
  3. salam..pm price utk design cmni plz..
    ina_loganberry@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam. pm price kt norulaswin@gmail.com. thanks!

    ReplyDelete
  5. Salam. pm price for 500pcs to jahmizah2387_tj[at]yahoo[dot]com pls. tq

    ReplyDelete
  6. salam...leh pm price ni kat deela_airen@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  7. salam..brapa harga 100 pcs design bunga telur bersangkar? pls pm kiraan1911@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Salam.. boleh pm for 100pcs + postage ke Labuan.. rosmadah_um@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam boleh pm prices for 100pcs design tangkai tangan siti

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam boleh pm me for 100pcs design tngkai tngan siti.....nurulashikin.daud@yahoo.com

      Delete
  10. kak email kan saya harga tuk 100pcs... but bleh ker klu nak warna silver pink

    ReplyDelete
  11. kak email kan saya harga tuk 100pcs tp boleh kerr nak warna silver n pink... aieman_tengku@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails