Teman2 HC :)

* Anda Pengunjung HC ke ... *

PERTANYAAN/TEMPAHAN


Sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada kami:
enquiry@hikayatcinta.com

Untuk tempahan....
sila lengkapkan borang di bawah

BoRANG TEMPAHAN

Name:
Phone No:
Email Address:
Event: Tunang
Akad Nikah
Resepsi
Hari Raya
Birthday
Aqiqah / Cukur Jambul
Private Party
Corporate Event
Service: Wedding Consultant
Pelamin Dewan
Pelamin Rumah
Mini Pelamin
Hantaran
Bunga Tangan
Sewa Dulang
Doorgift
Bunga Pahar
Kek Kechek
Wedding Date/Month :
Enquiry/Order :

April 27, 2011

Royal Wedding : Stamp

It's Royal Wedding Week ^_^ ...
Tak sabarnyer nak tengok baju pengantin Kate nanti...hehehehe :)

Dulu kan....mase Lisa (Hikayat cinta) nak kawin dulu kan...ade gak cite2 nak wat setem cam gaya gni...tapi lepas pk2 balik...hmmm membazir lak...ntah2 orang tgk muka kite dikoyaknye plak...hmmm so simpan jer lah niat tu..... 

Tapi tak salah rasenyer kepada b2b kat luar sane tu yang nak try...kenangan...bile lagi nak wat kan...kan....kan...Tapi korang kenelah bajet betul2....jangan lak sebab nak wat setem ni......benda lain plak kene cut cost plak...

So...untuk b2b yang ingin nak buat personalised stamp cam ni gak.....POS MALAYSIA kan dah sediakan servis tu...Klik kat sini

Selamat mencubaaa....*_^ 

April 26, 2011

Bunga Kristal : Purple - Pink Kristal

Bunga Kristal
Bunga kristal sesuai sbg
 cenderahati tetamu/VIP 






Bunga kristal sebagai bunga pahar

Tempahan oleh Dang Merduwaty dari Port Dickson sebanyak 80 kuntum
=) 
Tq Dang

April 25, 2011

Selamat Bertunang EZRA

Hehe....kali ni dah tak jadi kek kechek dah...HC dah try buat kek besaq plak....:) Ape2 pun....citarase korang yang HC ambik kire...nak kechek ke..nak besaq ke... 
So kalo berminat nak tempah.....jomlah try ^_^ 

Selamat Bertunang 
dan 
Selamat Ulang Tahun EZRA
dari Hikayat Cinta :)



April 23, 2011

Kek Kechek : Kek Kechek wif lurve ^_~

Entry kali ni  " Kek Kechek Wif Lurve ".......memang sesuai sgt laa sebab.....next month kan dah HARI IBUUUUUU.... Ape salahnye hiburkan hati ibu2 di luar sane tu dengan "kek kechek" ni....:) Mesti terharu hati ibu kan...kan..kan..

So bolehlah cube kek kechek skarang ...:)

" Ibu....Ibu...
Engkaulah ratu hatiku...
Bilaaa...ku berduka...
Engkau hiburkan selaluuuuuuuuu...
Ibu...Ibu...
Engkaulah ratu hatiku "

sob...sob...:( HC pun sebak bile nyanyi lagu ni ...


April 20, 2011

Bunga Kristal E.M.A.S

Sourvenir VIP
Bunga Kristal Emas
Close-up Bunga Kristal
Bunga pahar emas



Kek Kechek : "Lazy tort" was born *_*

"Happy Birthday to u....
Happy Birthday to u....
Happy Birthday to .....................
Happy Birthday to u...."

Hari jadi mesti lagi meriah kalo dapat cupcake comey camni kan?? Dah laa kechek plak tu...:)
So...ape lagi... boleh ah wat tempahan kat Hikayat Cinta yeayyyyyyyyy ^_^



 

April 13, 2011

Hantaran "Sangkar Kasihku"

Hantaran 'Sangkar Kasihku'   sekali lagi HC ilhamkan  dengan tema konsep garden wedding...Kombinasi warna pastel baby pink + lavender serta elemen sangkar sesuai sekali buat pengantin yang mahukan hantaran simple tapi elegan.... 

Warna pink melambangkan jiwa yang halus dan romantis; digabung pula dengan warna lavender yang menghairahkan menjadikan hantaran ini nampak manis dan akan menjanjikan kenangan di hari bahagia nanti.... ^-^
Kombinasi warna pink + purple semakin diminati oleh bakal raja sehari




Salam,

April 6, 2011

Kek Kechek: Sweet Rosie

Cupcake buat tetamu di hari perkahwinan

Doorgift cupcake berserta dengan hiasan
Related Posts with Thumbnails